Viime aikoina DIVI builder on noussut puheenaiheeksi ja koska se ei ole minulle tuttu niin ajattelin tässä hieman avata asiaa miten Elementor ja DIVI eroavat toisistaan.

Elementor ja DIVI ovat molemmat WordPress-lisäosia, jotka tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden suunnitella ja rakentaa verkkosivuja helposti.

Tässä muutamia eroja näiden kahden lisäosan välillä:

  1. Käyttöliittymä: Elementorin käyttöliittymä on modernimpi ja helpompi käyttää verrattuna DIVI Builderiin. Elementorissa on myös käytettävissä enemmän moduuleita ja widgettejä.
  2. Hinta: Elementorin perusversio on saatavilla ilmaiseksi, mutta lisäominaisuudet ovat maksullisia. DIVI Builder on saatavilla vain Elegant Themes -jäsenyyden kautta, joka maksaa tietyn kuukausimaksun.
  3. Yhteensopivuus: Elementor on yhteensopiva monien muiden WordPress-lisäosien kanssa, kun taas DIVI Builder voi aiheuttaa yhteensopivuusongelmia joissakin tilanteissa.
  4. Monipuolisuus: DIVI Builderin moduulivalikoima on hieman monipuolisempi verrattuna Elementorin vastaavaan. DIVI Builderissa on myös mahdollisuus muokata sivuston tyylejä laajemmin.
  5. Nopeus: Elementorin latausaika on nopeampi kuin DIVI Builderin, mikä voi olla tärkeä tekijä verkkosivuston suorituskyvyn kannalta.

Yhteenvetona voisi ajatella että minunkin käyttämäni Elementor sopii paremmin käyttäjille, jotka haluavat nopeasti ja helposti suunnitella moderneja verkkosivuja, kun taas DIVI Builder ilmeisesti sopii paremmin niille, jotka haluavat monipuolisia muokkausmahdollisuuksia ja suunnitella hieman monimutkaisempia verkkosivustoja.

Voit kommentoida jos DIVI on sinulle tuttu miten itse näet asian :)!

Hyödyllisiä linkkejä

© 2022 eAgents